„Mis segab Medvedevit loobumast tema vallandatud Kudrini (endine rahandusminister Aleksei Kudrin – toim) ning ka Nabiullina (Vene keskpanga juht Elvira Nabiullina – toim) teenetest ja kaitsmast end Navalnõi rünnakute eest?“ küsis kommunist Nikolai Kolomeitsev.

„Ma ei hakka spetsiaalselt kommenteerima poliitiliste sulide absoluutselt valelikku toodet ja arvaksin, et minu poolt lugupeetud Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei fraktsioon peaks sellest hoiduma,“ vastas Medvedev.

Medvedevit toetas ka riigiduuma spiiker Vjatšeslav Volodin.

„Muide, ühe korra riik juba kannatas (selle pärast), esmajärjekorras NLKP, mistõttu tuleb teha järeldused,“ ütles Volodin.

Kommunistide fraktsiooni liige Valeri Raškin kavatses Medvedevile algselt Navalnõi uuringu kohta eraldi küsimuse esitada, aga kommunistliku partei juhtkond oli selle vastu. Selgitati, et „teisi teemasid on niigi küllalt“.

Aprilli alguses lükkas riigiduuma tagasi kommunistide fraktsiooni liikmete eelnõu parlamendijuurdluse läbiviimiseks FBK Medvedevi kohta avaldatud materjalide kohta. Eelnõu autorid olid Kolomeitsev, Deniss Parfjonov, Sergei Rešulski ja Juri Sinelštšikov.

Medvedev kommenteeris FBK uuringut aprilli alguses: „Sealjuures tehakse kõik „kompoti“ põhimõttel: võetakse erinevat kõntsa, jama, kogutakse, kui rääkida minust, minu tuttavaid, inimesi, kellest ma pole üldse kunagi kuulnud, mingisuguseid kohti, kus ma olen käinud, ja kohti, millest ma samuti midagi kuulnud ei ole, kogutakse mingeid pabereid, fotosid, riideid, pärast pannakse kokku toode ja pakutakse seda.“