Raske liiklusõnnetus juhtus täna hommikul kella 6.55 paiku Lääne-Virumaal Kadrina vallas Hulja külas, kus kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus 45-aastane naine ja sai viga kaks meest, teatas Ida prefektuur.

Esialgsetel andmetel liikus mikrobuss Ford Rakverest Tapa suunas, kui kaotas juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu tulnud sõiduautoga Toyota. Kokkupõrke tagajärjel said viga Toyota roolis olnud 33-aastane mees ja Fordi roolis olnud 53-aastane mees. Mikrobussis kaasreisijana olnud 45-aastane naine hukkus sündmuskohal. Esialgsetel andmetel kasutasid kõik õnnetuses osalenud turvavarustust.

Sõiduautol Toyota olid all lamellrehvid ja mikrobussil suverehvid. Teekate sündmuskohal on lörtsisegune.

Ida prefektuuri operatiivjuht Aleksandr Urb avaldas kaastunnet hukkunu lähedastele. „Kevadiselt heitlike ilmadega peame liikluses olema valmis igasugusteks ootamatusteks. Sõidukiiruse ja sõiduvõtete valimisel tuleb arvestada tee- ja ilmaoludega. See on nii juhi kui ka kaasreisijate jaoks elulise tähtsusega otsus,“ sõnas operatiivjuht.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Ümbersõit oli korraldatud Lepna küla kaudu. Liiklus taastati kell 9.50.

Jaga
Kommentaarid