Interfaxi korrespondendi teatel viisid Dadin ja teine opositsionäär Lev Ponomarjov kordamööda läbi piketti, millega nõuti FSIN-i Karjala vabariigi valitsuse ülema Aleksandr Terehi ametist vabastamist.

Pärast seda, kui Dadin palus temalt dokumente nõudnud politseinikel lugeda ette selle nõudmise alus ja tema õigused, talutas mitu korrakaitsjat ta politseiautosse, mis sõitis minema.

Ponomarjov jätkas piketeerimist üksi.

Hiljem lasti Dadin Jakimanka politseijaoskonnast vabaks.

Dadini sõnul peeti ta raporti järgi kinni Venemaa administratiivõigusrikkumiste koodeksi paragrahvi 20.2 (miitingute ja pikettide läbiviimise korra rikkumine) järgi. Protokollis öeldakse, et ta peeti kinni isiku tuvastamiseks.

Dadin väitis, et rikuti tema põhiseaduslikke õigusi ja ta kavatseb pöörduda vastavate organite, peaprokuratuuri, uurimiskomitee ja teiste poole, et ta kinni pidanud politseinikud vastutusele võetaks.

Dadin on esimene ja seni ainus Venemaa kriminaalkoodeksi paragrahvi 212.1 (kogunemise, miitiingu, demonstratsiooni, rongkäigu või piketi organiseerimise või läbiviimise kehtestatud korra korduv rikkumine) järgi süüdi mõistetu pärast selle ilmumist kriminaalkoodeksi uude redaktsiooni 2014. aasta suvel. 2015. aasta detsembris mõisteti Dadin kolmeks aastaks vangi, kuid hiljem lühendati karistust 2,5 aastani.

Selle aasta veebruari lõpus otsustas Venemaa ülemkohtu presiidium otsuse tühistada, Dadini vabastada ja anda talle õiguse rehabiliteerimisele.