Tallinna Televisioon ei ole oma saatekava poolest tõesti suurem asi ja mina seda telekanalit praktiliselt ei vaatagi. Tõsi, 1. jaanuari õhtul vaatasin sealt kolme mängufilmi järjest ja nendeks olid "Suvi", "Sügis" ja "Nukitsamees".

Vaatasin Tallinna Televisioonist "Reisile Sinuga" ja "Kuulus või Kummaline?" ja seda mitte seetõttu, et Anu Saagim neid juhtis, vaid seetõttu, et ETV ekraanil olles oli neid saateid huvitav vaadata ja ka nüüd samuti. Ka mõningaid saateid "Kas tohib?" sarjast vaatasin.

Kui Tallinna Televisioon tahab olla vaadatav telekanal, siis võiks ta tuua ekraanile rohkem meelelahutussaateid, aga mitte näidata poliitikute möla. Kasvõi Igor Gräzini targutamisi. Ei vaata sellist jama. Igor Gräzin on ju Reformierakonna poliitik ning veider, et Keskerakond laseb tal üldse oma telekanalil sõna võtta?

TTV vajaks uusi juhte ja uut saatekava, et ennast vaadatavaks muuta. Tallinna Televisioon võiks palgata omale reportereid igasse Eesti paika, et mitte olla ainult pealinna-keskne telekanal. Mis sest, et telekanali nimeks on Tallinna Televisioon, võiks ta kajastada ikka kogu Vabariigi elu nii sõnas kui pildis.

Samuti võiks käia avalikel üritustel ning tuua vaatajateni ka erinevaid teatrietendusi ja kontserte ja nii edasi.