"Juhul, kui Ratas toetab järjekordselt kodanike usalduse kaotanud maaeluministri jätkamist, siis . Põllumeestel ei tasuks väga loota sellele, et kitsekarjusele usaldatud maaeluministeeriumi kitsetempel hakkab teie õuele rikkust tooma. Noor pätt, kes juba varakult üritas teiste rahakotist raha välja meelitada ei jäta oma kombeid, seda tõestavad ka tema hilisemad skeemitamised töötasudega, mõruda maiguga 800 000 eurose toetuse saamine. Tulevikus ei ole välistatud, kus Ratas peab andma avalikkusele aru maaeluministeeriumi eelarvest ja EL maaeluarengu toetuste väljamaksmistel tekkinud väärnähtuste kohta, mille on põhjustanud "laitmatu" taustaga kitsekarjus."

"Nüüd võiks siis opositsioon eelistada umbusaldusavaldust peaministrile, kes on selgelt otsustusvõimetu ja ei suuda oma meeskonda leida haritud ja kogemustega spetsialiste! Repinski puhul ei ole kõige olulisem küsimus mitte tema noorus ja vanemate rajatud kitsekasvatus, nende probleemidega saavad ka teised organisatsioonid tegeleda, see ei ole peaministri jaoks nii oluline. Peaministrit iseloomustab hoopis see, et ta ei suuda mingeid otsuseid teha kiiresti ja operatiivselt! SEE on riigi seisukohast VÄGA ohtlik! Ei haridust ega ka vähemalt keskastme juhi kogemust. Kui see on terve riigi peale AINUS võimalik inimene maaeluministeeriumi juhtima, siis on see ikka väga kehv märk küll ning seda justnimelt peaministrist endast."

"Miks peaks Repinski tagasi astuma? Kui reformiministrid ei võtnud vastutust mitmesaja miljoniliste tehingute pealt, siis alaealise tembu pärast peaks Ratas lolli mängima? Ratasel on siski kannatust veel, reformi omad aga vaid pilkasid ja ironiseerisid oma susserdamiste küsimiste vastuseks. Lausa klassikaks muutusid tinaämbrid ja kriisid, milles tahetigi elada. Paraku on usujõud nii võimas, et oleme jätkuvalt kriisis. Edaspidi peaks ka Ratas suhtuma reformi hädakisasse kui õhu võnkumisesse."

"Tahes tahtmata tuleb tõmmata paralleel Rõivase ja Repinski vahel. Rõivasel küll õnnestus pääseda krimasjaga seotusest, kuna ei suudetud tuvastada, kes tuhandetest soovijatest tal nospli ära rihtis. Siin aga tuleks veel võrdusmärke teha. Kogu see valitsus on punnitatud, jutt sellest, et rahva hüvanguks on absurd. Kas see valitsus laguneb või mitte, võitja on ikkagi Savisaar."

"Praegune Repinski kottimine sarnaneb üks-ühele EKRE noorpoliitiku Madissoni omaga. Madissoni ei suudetud sundida Riigikogu kohast loobuma, siis nüüd ei räägi tema kunagistest väärtegudest enam keegi. Mees on tõestanud, et väärib talle tema valijate poolt antud mandaati. Nii ka see "suur skandaal". Kuhu see riik niimoodi välja jõuab? Seepärast ainult rahu, karavan läheb edasi, las mehed tõestavad, kui õige on nende ametisse määramine."