Mnuchin ja Ross tegid avalduse ühiselt CNBC-le antud intervjuus. Mõlema kandidatuuri peab heaks kiitma ka senat.

Mnuchin ütles, et tema prioriteetideks ministrina saavad maksureform ja kaubanduslepingutega seotud läbirääkimised. Ta lubas, et Trumpi valitsus viib läbi suurima maksukärpe pärast Ronald Reagani valitsusaega.

Mnuchin on investeerimispanga Goldman Sachs endine partner. Samuti on ta rahastanud mitmete Hollywoodi kassahittide, tänavu näiteks „Suitsiidisalga“ tootmist. Ta oli ka filmide „Ameerika snaiper“ ja „Mad Max: Raevu tee“ tegevprodutsent.

2008. aastal soetas Mnuchin koos George Sorose, John Paulsoni ja teiste miljardäridega panga IndyMac, mis sai uueks nimeks OneWest Bank. Mnuchin sai selle tegevjuhiks. Rahanduskriisi ohvriks langenud koduomanike ühendused on panka süüdistanud laenuvõlglaste kodude liiga innukas konfiskeerimises.

Ka Wilbur Ross on miljardärist investor, kes töötas üle 20 aasta Briti Rothschildi pangas. Ühtlasi on ta Trumpi pikaajaline koostööpartner, kes toetas järgmist presidenti aktiivselt ka valimiskampaania ajal. Praegu on Ross on enda asutatud kinnisvarafirma WL Ross and Co nõukogu esimees.