Tartu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Maarja Viktoria Noorkõiv selgitas, et politsei kontrollis eilse õhtu jooksul veel mitut võimalikku aadressi, kus tütarlaps võiks viibida, lisaks suheldi veelkord tütarlapse sõprade ja tuttavatega, kuid kahjuks ei toonud need tegevused eile õhtul tulemust.

Täna lõuna paiku sõitis politseipatrull taas laekunud vihje peale kontrollima Tartu linnas üht võimalikku peatumiskohta, kust Hanna Maria lõpuks ka leiti. Politsei võttis tütarlapse endaga jaoskonda kaasa ja ta anti üle vanematele.

Politsei tänab kõiki, kes jagasid aktiivselt vihjeid ja olid seeläbi abiks Hanna Maria asukoha tuvastamisel.

Hanna Mariat nähti viimati reede, 28. oktoobri õhtul, mil ta pidi 17.30 väljuva bussiga Tartust Rõngu vanaema juurde sõitma. Rõngu tütarlaps aga ei jõudnud ja alates sellest õhtust oli neiu mobiiltelefon välja lülitatud.

Alaealise tüdruku vanemad kontrollisid ise võimalikke aadresse, kus tütarlaps võiks peatuda, kuid tulutult. Sestap pöördusid vanemad palvega politsei poole, et selgitada välja tütre võimalik asukoht.

Politsei lisas, et neiu võis liikuda Tartu-Tabivere-Rõngu kandis üheskoos 20-aastase noormehega.

Politsei suhtles täiendava info kogumiseks Hanna Maria pere ja sõpradega, kontrollis erinevaid kohti, kus tüdruk võiks viibida ja kogus infot ka sotsiaalmeediast.

Tütarlaps on kodust konfliktiolukorras lahkunud varemgi, kuid nii pikaks ajaks ei olnud tüdruk varem pere oma asukoha osas teadmatusse jätnud.