"Mitmetes artiklites olen ise ja on nii kaasõpilased kui ka õpetajad poisse iseloomustanud täpselt sellistena nagu nad olid: rõõmsameelsed, heatahtlikud, sõbralikud, viisakad ja abivalmid. Tõepoolest ei olnud nad ei pahatahtlikud ega huligaanid," kinnitas Viimsi keskkooli direktor Karmen Paul Delfile.

Pauli sõnul on kogu Viimsi keskkooli lend ühtehoidev. "Paljud neist on koos olnud juba lasteaiast saadik," märkis ta.

"See kurbus on kirjeldamatu, mida pere, lennukaaslased, sõbrad, õpetajad tunnevad. Koolimaja on iga päev neile avatud. Täna said kokku õpetajad ja kogu abituurium. Homme ja ülehomme on majas psühholoog ning rääkida saab ka telefoni teel. Järgmise nädala osas oleme Põhja-Eesti Rajaleidja keskuse meeskonnaga edasised tegevused paika pannud," kirjeldas Paul edasisi plaane.

"See on lihtsalt lohutamatu kurbus, millega nüüd elama tuleb õppida. Me jääme neist puudust tundma, väga," sõnas kooli direktor.

"Oleme tänulikud kõikidele, kes on kaastunnet avaldanud ja tuge pakkunud. Tunneme, et selles kubuses ei ole me üksi," ütles Paul.

Ööl vastu teisipäeva kella 00.15 ajal sai politsei teate liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnamäe teel. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi A4 Iru silla poolt Viimsi suunas, kui kaotas juhitavuse ning paiskus Pärnamäe teel Äigrumäe bussipeatuse juures paremalt poolt teelt välja vastu puud. Sõidukit juhtis 18-aastane juhtimisõigusega noormees, sõidukis viibisid kaasreisijatena 18-aastane ja 19-aastane noormees, kes kõik hukkusid sündmuskohal.

Viimsi keskkool kutsus eile kokku ka kriisimeeskonna, kus arutati õnnetust.

Viimsi keskkooli kodulehel avaldatakse sügavat kaastunnet eilses traagilises avariis hukkunud gümnasistide lähedastele. "Nende ootamatu lahkumine on ülekohtune ja uskumatu. Oleme mõtetes nendega," seisab kodulehel.

Viimsi kooli juhtkond ja vallavalitsus pakuvad koostöös Politsei-ja Piirivalveameti Põhja prefektuuri esinduse ning Põhja-Eesti Rajaleidja keskusega tuge lähedase kaotanud peredele, õpilastele, kooli personalile ja teistele lähedastele. Psühholoogilise toe saamiseks edastatakse kooliperele Stuudiumi sõnumikeskkonna vahendusel telefoninumbri.

Jaga
Kommentaarid