Reformierakonna fraktsiooni liikmete eile ja täna toimunud töövisiidi eesmärk oli külastada edukaid ettevõtteid ning arutada Tartu kui innovatiivse smart city mitmekülgseid võimalusi.

Muuhulgas prooviti eile õhtul ka uuenduslike tasakaaluliikuritega sõita, kuid õnnetul kombel juhtus kella 17.30 ajal liiklusõnnetus, kus rattal Kroonuaia sillalt Spordihoone suunas liikunud 43-aastasele naisele sõitis otsa tasakaaluliikurit juhtinud Meelis Mälberg.

Moodsat sõidukit juhtinud Mälbergi sõnul toimus õnnetus kiiresti. "Ma ei oskagi öelda, mis seal täpselt juhtus. Rattur liikus ees ja hakkas seisma jääma. Ta tahtis vist ratta pealt maha tulla ja komistas ratta otsa. Trajektoor muutus ja sõitsin sellele ratturile otsa. See käis sekundi jooksul," kirjeldas Mälberg õnnetust.

Mälbergi sõnul ei toimunud kohapeal süüdlase otsimist ning ta polnud teadlik, et naine pöördus pärast õnnetust politsei poole. "Praegu kuulsin teilt, ei olnud sellist vaidlust kohapeal, kes on süüdlane," kinnitas Mälberg.

Politsei teates seisab aga, et liiklusõnnetuse osapooled süüdlase selgitamisel kokkuleppele ei jõudnud ning palub infot juhtunud õnnetuse kohta.

Jalgratturi otsusest pöörduda politsei poole üllatunud Mälberg lubas ka ise korrakaitsjatega ühendust võtta, et õnnetuse asjaolusid selgitada.

Politsei palub kõigil, kes oskavad anda infot juhtunud õnnetuse kohta, helistada politsei telefonil 730 8814 või kirjutada louna.ate@list.politsei.ee.