Eile kell 15.56 teatati, et Saue vallas Alliku külas on tuhkur roninud vana grilli sisse ning avaldab inimeste suhtes oma pahameelt valju turtsumisega. Kuna tuhkrutel on teadupärast teravad hambad, helistati häirekeskusesse ning Keila päästjad viisid looma metsa rahunema.

Lisaks teatati eile õhtul kell 21.22, et Maardus Ringi tänaval on kährik takso esistange vahele kinni jäänud. Muuga päästjad viisid ka selle tegelase peale vabastamist metsa.

Laupäeval, 15. oktoobril kell 9.10 teatati aga, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel on Balti jaamas perrooni all kährik. Pole teada, kas tegemist oli sama loomaga, kes eelmise nädala alguses kaubanduskeskuse juures telgis oma halba tuju teiste peale välja elas, igatahes ka see kährik toimetati päästjate poolt kastis loodusesse tagasi.

Nimelt oli ka eelmisel nädalal üks kährik linnas inimestele meelehärmi põhjustanud. Liivalaia tänaval oli loom pugenud ühte Stockmanni kaubamaja juurde püstitatud suurde telki ning püüdis inimesi hammustada. Keskuse turvatöötaja näitas kesklinna päästjatele kätte kähriku täpse asukoha, päästjad pistsid tigeda looma kasti ning viisid loodusesse rahunema.

Kährikuid nähti inimasustuse lähistel ka eelmisel reedel. 14. oktoobri hommikul ja päeval said päästjad teate Tabivere alevikus ringi liikuvatest kährikust. Mõlemal korral õnnetus loom kinni püüda ja loodusesse viia.

Lisaks oli eelmisel nädala juhtum, kus väljakutse tehti teadmises, et aias on kährik, hiljem selgus aga, et hoopis nugis. Nimelt teatati 15. oktoobril kella 12.43 ajal päästjatele, et Valgas Männi tänaval on elumaja aias kähriku sarnane metsloom. Päästjad selgitasid, et loomaks oli noor nugis. Aeda lõksu jäänud nugis püüti kinni ja toimetati loodusesse.