„Võin kinnitada informatsiooni, millest räägitakse praegu meedias, Arsen Pavlovi tapmise kohta,“ ütles SBU juhi nõunik Juri Tandit telekanalile 112 Ukraina.

„Ma võin kinnitada informatsiooni, et inimene, kes pani toime kuritegusid Ukraina terviklikkuse vastu ja oli meie poolt faktiliselt tagaotsitavaks kuulutatud, tapeti täna elumajas,“ ütles Tandit.

Motorola surma kinnitas ka Ukraina siseministeeriumi esindaja Artem Ševtšenko.

„Terrorist Arsen „Motorola“ Pavlov on hävitatud. Ilmselt inimvihkajaliku terroristliku internatsionaali oma kaasosaliste poolt. Selline on kõigi selliste värdjate kurb lõpp meie Ukrainamaal,“ kirjutas Ševtšenko Facebookis.

Pavlov juhtis Donbassis ebaseaduslikku relvarühmitust Pataljon Sparta. Varem on ta teatanud, et on maha lasknud 15 vangi võetud Ukraina sõdurit.

Donetski rahvavabariigi juht Aleksandr Zahhartšenko teatas, et Motorola tapmisega kuulutas Kiiev Donetski rahvavabariigile sõja, vahendab RIA Novosti.

„Ma saan nii aru, et Petro Porošenko rikkus relvarahu ja kuulutas meile sõja? Nüüd oodake. Aitab, kannatasime, lubasime,“ ütles Zahhartšenko.