74-aastane Jessica Leeds tundis, et Trump valetab talle näkku. „Ma tahtsin ekraani lüüa,“ ütles Leeds New York Timesile.

Üle kolmekümne aasta tagasi, kui Leeds oli paberifirmas töötav reisiv ärinaine, istus ta lennul New Yorki lennuki esimeses klassis Trumpi kõrval. Nad polnud varem kohtunud.

Umbes 45 minutit pärast õhkutõusmist tõstis Trump Leedsi sõnul käetoe üles ja hakkas teda puudutama. Leeds väidab, et Trump käperdas ta rindu ja pani käe talle seeliku alla.

„Ta oli nagu kaheksajalg,“ ütles Leeds. „See oli kallaletung.“

Samuti vihastasid Trumpi debatil öeldud sõnad Rachel Crooksi.

Crooks oli 22-aastane administraator Manhattani Trump Toweris asuvas kinnisvarafirmas Bayrock Group, kui kohtas Trumpi 2005. aastal ühel hommikul lifti juures.

Teades, et tema firma teeb Trumpiga äri, pööras Crooks ümber ja tutvustas ennast. Nad surusid kätt, kuid Trump ei lasknud lahti, vaid hakkas Crooksi sõnul tema põski suudlema. Seejärel suudles Trump Crooksi otse suule.

„See oli sobimatu,“ meenutas Crooks. „Ma olin nii endast väljas sellepärast, et ta mõtles, et ma olen nii tähtsusetu, et ta võib seda teha.“

New York Timesi artikli avaldamisele järgnenud tundidel avaldasid teised meediaväljaanded veel lugusid naistest, kes Trumpi ligitikkumise üle kaebavad, vahendab Reuters.

Palm Beach Post teatas 36-aastasest Lõuna-Florida naisest Mindy McGillivrayst, kelle sõnul haaras Trump tal 13 aastat tagasi tagumikust, kui ta töötas Trumpi Mar a Lago valdustes fotograafi assistendina.

CBS näitas lõike 1992. aasta saatest „Entertainment Tonight“, kus Trump pöördus grupi 10-aastaste tüdrukute poole ja teatas, et hakkab ühega neist kümne aasta pärast kohtamas käima. Trump oli siis 46-aastane.

Hiljem kolmapäeval avaldas ajakirja People ajakirjanik Natasha Stoynoff artikli, milles süüdistab Trumpi tema vägisi suudlemises enne intervjuud.

„Me läksime üksi sellesse ruumi ja Trump pani meie taga ukse kinni,“ meenutas Stoynoff. „Ma pöörasin ringi ja sekundite jooksul lükkas ta mind vastu seina ja surus oma keele mulle kurku.“