Tõde tõuseb, vale vajub. Mailisilt rasked, kuid väga õiged sõnad. Meie osa austatud linnapeadest ainult ei sahkerda ja valeta, vaid ka räägivad üht ja teevad teist. Paar näidet.

Olen hariduselt ehitusinsener ja südamelt mitmendat põlve rahvuslane, julgen veidi kritiseerida ja tähelepanu osutada linna ehitusapsudele. Kõik linnapead on lubanud rahvale, et hoiavad Tallinna nagu silmatera. Tegelikkuses see nii ei ole.

Austatus Ivi Eenmaa ajal kerkis Viru tänavasse mingi vanalinna häiriv ehitis (vajaks kohe lammutamist). Järgmiseks lasi keegi Toompeale peldiku paigaldada (vajab kiirelt teisaldamist nagu valesti pargitud autod), siis Vabaduse väljakule mingi tuhmuvast klaasist legorist (linna häbirist, vajab kohe lammutamist ja asendada-ehitada väärika Vabadussambaga). Viimasena olen märganud Vaksali tn. Nukuteatri juurdeehitusel mingisuguste paneelidega kaetud fassaadi (saaks ja tuleks kohe viga parandada).

Need on ainult minu isiklikud tähelepanekud ja seega pole kellelgi mõtet solvuda. Linnapead tulevad ja lähevad, kuid Tallinn jääb veel mitmeteks põlvkondadeks. Edu!