Sõites Lasnamäe asuvas Raadiku elamukvartalis hämmastusin esmalt uute ja kenade liiklust reguleerivate joonte üle. Eelmised, viis aastat tagasi värvitud jooned olid juba äärmiselt kulunud ja enamikes kohtades nähtamatud, kuid uued jooned olid tõesti kenad. Uurides detailsemalt tundmatu tänavakunstniku poolt joonitud liiklust reguleerivat taiest üllatusin veelgi rohkem, sest sõiduteele värvitud olevad jooned ei vasta kehtivale Eesti Vabariigi Liiklusseadusele.

Lasnamäel linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik Olga Nigrovskaja sõnul tellis Raadiku kvartali teekattemärgistuse uuendamise ISS Eesti AS, kes on antud majade haldaja. Tellitud teekattemärgistus vastab liiklusseadusele.

"Probleem on hetkel selles, et uuendatud teekattemärgistus ei lähe osaliselt kokku olemasolevate liiklusmärkidega. Kahetsusväärselt teostati asfaltkatete märgistustööd natuke kiiremini, kui jõuti alustada liiklusmärkide uuendamisega. Kinnitame, et lähiajal saavad ka liiklusmärgid uuendatud ning linnakodaniku mure saab lahendatud," sõnas Nigrovskaja Delfile.

Raadiku Arendus on Lasnamäe linnaosa valitsuse avalike suhete nõuniku sõnul planeerimas uut liikluskorraldusskeemi, mis on juba transpordiameti poolt üle vaadatud, kuid ootab Raadiku 10 kinnistu omaniku nõusolekut.