Tallinna kommunaalameti tellimusel alustatakse esmaspäeval, 26. septembril Kadaka tee (lõigus Leiva tn –Kadaka pst) ja Kadaka puiestee (lõigus Kadaka tee – Kalda tänav) taastusremonti.

Seoses remonditöödega on alates 26.septembrist kuni 1. detsembrini selles piirkonnas liiklus lõikude kaupa häiritud ning võib esineda ka lühiajalisi seisakuid, vahendab Raepress.

Ehitustöid tehakse erinevates lõikudes sõiduradade kaupa ning liikluse korraldamiseks kasutatakse reguleerijaid. "Palume liiklejatel oma marsruuti aegsasti planeerida. Palume teetööde tsoonis järgida reguleerijate märguandeid ning ajutisi liikluskorraldusvahendeid," seisab teates.

Tööde eesmärgiks on Kadaka tee (lõigus Leiva tn –Kadaka pst) ja Kadaka puiestee (lõigus Kadaka tee – Kalda tn) tänavaruumi ümberkujundamine, et tagada kõigile liiklejatele ohutumad ja mugavamad liikumisvõimalused.

Sellega kaasneb olemasolevate Kadaka tee (lõigus Leiva tn –Kadaka pst) ja Kadaka puiestee (lõigus Kadaka tee – Kalda tn) sõidu- ja kõnniteede katete uuendamine, bussipeatuse taskute asfaltbetoonkatte tugevdamine confalt seguga, sademevee juhtimiseks täiendavate restkaevude paigaldamine ning puuduolevates lõikudes kõnniteede rajamine.

Korrastatava Kadaka tee ja Kadaka puiestee remonditavate lõikude pikkus on 2480 m. Taastusremondi joonised koostas SKA Inseneribüroo OÜ. Tööde lepinguline maksumus on 1 miljon eurot ja lepinguline tähtaeg detsember 2016. Tööde teostaja on ALTOS Teed OÜ.