Libertaar Gary Johnsonit toetas 7% ja roheliste kandidaati Jill Steini 2% vastanutest. Kui väikeparteid küsitlusest eemaldada, on Trumpi toetus 49% ja Clintoni oma 48%. Augusti alguses juhtis Clinton sama küsitlust kaheksa protsendipunktiga.

CNN märgib, et kahe kandidaadi valijaskond eristub üksteisest märgatavalt nii soo, vanuse, hariduse kui rassilise kuuluvuse poolest.

53% küsitletud naistest eelistas kindlalt Clintonit ja 38% Trumpi, meestest toetas Trumpi 54% ja Clintonit 32%. Seejuures on Clintoni toetus vallaliste naiste seas tervelt 73%, aga abielunaiste seas vaid 36%.

Alla 45-aastastest valijatest toetab 54% Clintonit ja 29% Trumpi, vanematest valijatest toetab 54% Trumpi ja 39% Clintonit.

Valgetest toetas Trumpi 55% ja Clintonit 34%, mittevalgetest 71% Clintonit ja 18% Trumpi.

Kõrghariduseta inimestest toetas 68% Trumpi ja 36% Clintonit. Kõrgharidusega inimeste seas oli märkimisväärselt kõrge Johnsoni toetus, keda eelistas 11% vastanuist. Trumpi toetus oli kõrgharitud vastanute seas 36% ja Clintoni oma 49%.

CNN lisab, et Johnsoni toetajaid leidub eelkõige noorte valijate, valgete kõrgharitud inimeste ja parteitute valijate seas ehk valijarühmades, kus kolmanda partei tugev esindatus võib hinnangute järgi Clintoni tulemust kahjustada.

Uuringufirma IBD reedel avaldatud küsitluse järgi on mõlemal kandidaadil võrdselt 39%-ne toetus, ehkki kahe kandidaadi duellile taandatuna eelistas Clintonit 44% ja Trumpi 43% vastanuist.

Teised hiljutised uuringud näitavad endiselt edu Clintonile. Teisipäeval avaldas telekanal NBC oma küsitluse, mille järgi toetab Clintonit 48% ja Trumpi 42% registreeritud valijaist. USA Today neljapäevane uuring andis Clintonile kahe kandidaadi duellis 48% 7-punktise edumaa.