Viimati olid lähedased Kaljariga ühenduses kolmapäeval, 17. augustil kella 10 paiku. Esialgsetel andmetel lahkus mees oma elukohast Pärnus Liiva tänaval ja lähedastele teadaolevalt pidi ta minema panka. Kaljar pidi olema 17. augusti õhtul graafikujärgselt tööl, kuid oma tööpostile mees ei ilmunud, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Otsinguid juhtiva Pärnu piirkonnapolitseinik Raido Pruuli sõnul tegeleb politsei tegeleb hetkel mehe viimaste tegevuste väljaselgitamisega ja kontrollib aadresse, kus mees võiks liikuda.

„Kindlasti oleks oluliselt abiks, kui inimesed, kes nägid Kaljarit või tema kirjeldusele vastavat meest eile ja täna kuskil liikumas, annaksid sellest politseile teada. Iga infokild on hetkel väga oluline,“ ütles Pruul.

Kaljar on 185 cm pikk ja turskema kehaehitusega. Kodust lahkumise hetkel oli mehel seljas beež tuulejope, jalas mustad teksad ja rohelise neoontriibuga botased. Mehel oli kaasas must vihmavari.

Politsei palub kõigil, kes on Kaljarit näinud või teavad, kus mees või olla, pöörduda politsei poole numbril 112 või 5323 1906.