IRL-i ja Vabaerakonna kandidaat Jõks ei pea õigeks presidendikandidaatide debatil Mailis Repsi aadressil tehtud nalja. "See oli ebaõnnestunud nali. Ma olen Mailis Repsi ees isiklikult vabandanud ja ütlen kõigile, et eksimine on inimlik ja ma olen oma vabanduse esitanud," ütles Jõks Defile.

Vastuseks küsimusele, mida öelda neile, kes leiavad, et see ei olnud lihtsalt nali, vaid võis paljastada tema tegeliku olemuse, kordas Jõks eelnevalt öeldut. "Ma ütleks täpselt seda sama. See oli ebaõnnestunud nali."

Tänahommikusel kohtumisel sotsiaaldemokraatide fraktsiooniga presidendidebati fopaad ei arutatud. "Sotsiaaldemokraatidega puudutasime me neid teemasid, mis on seotud presidendivalimisega riigikogus ja valimiskogus, ja arutasime erinevaid stsenaariume ja me leppisime kokku jätkata konsultatsioone leidmaks Eestile kõige parem president," sõnas Jõks.

Reedel Arvamusfestivali presidendikandidaatide debatis tegi IRL-i ja Vabaerakonna kandidaat Jõks mitu küsitavat märkust. Kõige teravamat vastukaja sai Jõksi kommentaar Mailis Repsile pärast seda, kui Reps ütles, et ühtib Jõksi arvamusega. "Ütled, et ühtid minuga, aga mul on täna naine kaasas," proovis Jõks nalja teha.