Õnnetus toimus kella 09.27 ajal Tallinnas Vabaduse puiestee ja Õie tänava ristmikul, kus 60- aastane mees sooritas alarmsõitu päästeameti veok Scaniaga ning ületades punase fooritulega ristmikku veendus, et Õie tänavalt otse sõitvas reas autod seisavad.

Seisvatest autodest möödus 58-aastane mees sõidukiga Mercedes-Benz ning toimus kokkupõrge. Suure kiiruse tagajärjel paiskus sõiduauto Mercedes üle ristmiku murdes maha valgusfoori ning sõitis sisse Vabaduse puiestee 51 eramut piiravasse aeda.

Mercedese juht toimetati Põhja Eesti Regionaalhaiglasse.

Täna hommikul teatas päästeamet, et 24. juulil kell 7.53 tuli teade Tori vallas Riisa küla juures puuokstesse kinni jäänud kuumaõhupallist.

Kohapeal selgus, et 20 meetri kõrgusel puuokstes on kuumaõhupalli gondlis viis inimest, kaks last ja kolm täiskasvanut. Kohale tulnud redelauto redeli pikkusest inimeste päästmiseks ei piisanud ning Tallinnast appi sõitnud redelauto sattus liiklusõnnetusse.

Seetõttu kasutasid päästjad nööripäästet inimeste alla toomiseks. Kell 10.33 olid päästetööd lõppenud ning neli inimest puu otsast alla toodud.

Viies inimene alla tulemiseks abi ei vajanud ning jäi ootama kraana saabumist, et gondel puu otsast alla tõsta. Ükski inimene kannatada ei saanud. Kuumaõhupall maandus puu otsa gaasi lõppemise tõttu.