"Eks suurlinnad ole alati ohtlikumad olnud, mitmes mõttes, ent Euroopaski on küllaga kohti, kus massiterrorismi tõenäosus on olematu: Island, Slovakkia, Sloveenia, Malta, Läti jpt. Lõpuks võib ka kodutänaval auto alla jääda või kukub tormiga midagi kaela. Kindlasti polnud ka Türgi kuurortides tunda mingit riigipööret, riik on suur ja piirkonnad erinevad."

"Kõigile terve mõistusega inimestele on selge, et taolised terrorirünnakud on võimalikud massilise islamikogukonna tekkimise tõttu Prantsusmaal ja teistes Lääne-Euroopa riikides. Põlisprantslasi tapnud Mohamedi-nimeline mees oli vormiliselt prantslane, sisuliselt aga Tuneesia päritolu islamist. On väga tähelepanuväärne, et terroristil oli Prantsuse ja Tuneesia topeltkodakondsus."

"Valitsuse kapitulantliku poliitika jätkamine Brüsselile meelepärases suunas toob Eestisse samad probleemid nagu on Prantsusmaal, Belgias, Hollandis, Rootsis, Saksamaal. Kui Euroopa Komisjon ja Euroopa suurriigid ei muuda oma senist suhtumist ja poliitikat immigratsiooni, tähendab see vältimatult Euroopa Liidu lagunemist, sest Euroopa rahvad ja terve hulk Euroopa valitsusi ei ole lihtsalt nõus oma kodumaad muutma islami lahingutandriks."

"Kõigepeal tuleb loobuda kvoodipagulaste vastuvõtmisest nagu tegi Poola pärast 2015. aasta Pariisi terroriakte. Lähtuda tuleb enda kodanike, mitte võõraste julgeoleku tagamisest. Üldse ei tohi pagulasstaatust anda moslemitele, et siin ei tekiks suurt moslemi kogukonda."