"Seni, kuni paljud koeraomanikud ei oska/taha oma lemmiklooma kasvatada ja tema järelt koristada, ongi ainus võimalus lihtsalt ära keelata koertega rahvarohketes kohtades patseerimine. Elu näitab muidugi, et ega see keelamine üht "õiget" loomaarmastajat ei sega, ta jalutab oma koera ikka seal, kus talle meeldib. Kui kõik korjaks oma koerajunnid kokku, ei laseks loomi vette seal, kus on avalik ujumisrand (jah, see on ohtlik, sest vees inimesed teevad ettearvamatuid ja järske liigutusi, mida loom valesti tõlgendada võib, ka maailma kõige paremini kasvatatud loomal on alles instinktid) ja hoiaks oma koerad avalikus kohas ohutu pikkusega rihma otsa, vajadusel suukorvis, siis meil sellised silte vaja poleks."

"Stroomist rääkides teeb kõige kurjemaks see, et rannaliiva ei puhastata. Kui Õismäepoolses otsas veel midagi tehakse, siis Kopli osas on liiv sodi täis, sõelumata. Sel aastal algas rannahooaeg varem kui tavaliselt ja oleks tulnud varem alustada ka koristustöödega - inimesed käisid juba ujumas ja päevitasid, kui traktor alles peale lasti. Rannahooaja avamine peaks ikka olema kooskõlas ilmaga, mitte mingi suvaline kuupäev."

"Linn on ju selle ranna hävitanud, sest s*** voolab seal ojadena aastaid. Minge jalutage seal tagapool, kus kollektorit ei suudeta aastaid juba valmis ehitada ja reovee kaev haiseb pidevalt. Sinna pumbatakse pidevalt muidugi reovett juurde. Rääkimata sellest, et paar aastat tagasi olnud avarii ajal taheti reovesi otse rannavette lasta. Linna sonimine, et mingi veefirma vastutab, ei maksa midagi, sest linnakodanik küsib linnalt elamisväärset elukeskkonda."

"Mina isiklikult olen näinud Stroomi rannas, kuidas inimene hobusega vette ratsutab....ei taha eriti tõesti ujuda vees, kus käivad hobused ja koerad! lisaks on Stromka sageli suht räpane!

"Olen ka seda meelt, et linnaruumis koertele seni kohta olema ei peaks, kui INIMESED (sh suur enamus koeraomanikest) käituvad räpaselt. Stroomi rannaala ja sellega piirnev park on räpane. Lisame sinna veel ka koerasita (mida on seal juba niigi) ja saame täiusliku Lasnamäe, Mustamäe, Õismäe majadevahelise nö räpase roheala. Muuseas Nõmmele kolides oli minu üllatus suur, et seal elavad täpselt samasugused räpakotid kui magalarajoonides. Koera väljaheidet ja mahakammitud karvu koristab ära mõni üksik koeraomanik."