Alligaator tõmbas lapse vee alla, kui ta teisipäeva õhtul veepiiril mängis, vanemate jõupingustest tema päästmiseks hoolimata, vahendab Reuters.

Orange’i maakonna šerif Jerry Demings teatas, et tema ja katoliku preester teatasid perekonnale surnukeha leidmisest koha lähedal, kus poiss kadus, ning et see oli täielikult ühes tükis.

Demingsi sõnul viiakse läbi lahkamine, kuid eeldatavasti suri poiss uppumise tagajärjel.

Arvatakse, et alligaator oli 1,2-2 meetrit pikk.

Enne seda tapsid looduskaitseametnikud Seven Seasi laguunis viis alligaatorit ja avasid nende kõhud, et otsida poisi jäänuseid. Seni on liiga vara öelda, kas nende viie hulgas oli ka poisi vette tõmmanud alligaator.

Kuurort sulges rannad ja jahisadamad.

Poisi vanemad, Matt ja Melissa Graves on pärit Nebraska osariigist Omaha eeslinnast Elkhornist. Poisi nimi oli Lane.

Laguuni ääres on märgid, mis keelavad seal ujumise, kuid poiss ei olnud vees, vaid veepiiril. Märgid ei hoiatanud spetsiaalselt alligaatorite eest, teatas Disney esindaja.

Poisi isa tormas vette ja sai kergeid haavu kätele, kui püüdis last alligaatori haardest kätte saada. Poissi püüdis päästa ka ema. Valves olnud vetelpäästja ei suutnud õigel ajal poisini jõuda.

Orlandos asuv Walt Disney World Resort on maailma külastatuim teemapark. Seal asuvat Magic Kingdomit külastas 2015. aastal 20,5 miljonit inimest.

Disney Grand Floridian Resort & Spa on Disney teatel luksuslik kompleks, milles segunevad viktoriaanlik elegants ja tänapäevasus. Tubade hind algab 569 dollarist (506 eurost) öö kohta.