Politsei Ida prefektuur pidid klaarima viit kehalist väärkohtlemist. Lõuna ja lääne prefektuuride tööpiirkonnas esines samuti kehalisi väärkohtlemisi, kui seal üksikuid.

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 145 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas neli avaliku korra rasket rikkumist, 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 37 vargust. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles kaotas elu üks ja sai 16 vigastada inimest. Tabati 59 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 582 väärtegu. Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu. Avastati kolm piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.


Avaliku korra rasked rikkumised Tallinnas

10. juunil teatati Õismäe teel sihiti 61-aastast meest relvataolise esemega. Patrullpolitseinikud pidasid sündmuskohal kinni 27-aastase mehe, kellelt leiti stardipüstol.

12. juunil teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval asuvas ööklubis lõi 28-aastane mees 24-aastast turvatöötajat ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised Tallinnas

10. juunil teatati, et Loitsu tänaval lõi tõugati 24-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

10. juunil teatati, et Punase tänava korteris löödi peretüli käigus 56-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

10. juunil teatati, et Suur-Laagri tänaval löödi 30-aastast naist.

10. juunil teatati, et Kalevipoja tänava korteris tekitati füüsilisi kehavigastusi 31-aastasele naisele. Ründaja on politseile teada.

11. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 57-aastane mees 54-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänava korteris lõi 47-aastane mees 64-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. juunil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris lõi 22-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 53-aastane mees 42-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris lõi 29-aastane mees 25-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. juunil teatati, et Kristiines Kuldnoka tänaval asuvas korteris lõi 25-aastane mees 24-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi 56-aastane mees terava esemega 37-aastast naist käe piirkonda ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas maja juures viskas 24-aastane mees pudeliga 23-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politsei pidas 24-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

12. juunil teatati, et Lasnamäel Katleri tänaval asuvas korteris lõi 40-aastane mees 29-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised Harjumaal

10. juunil teatati, et Saue linnas Tule tänaval rebiti juustest ja kätest 36-aastast naist. Konflikti teine osapool on politseile teada.

10. juunil teatati, et Saue vallas Ääsmäe külas löödi peretüli käigus raudlatiga 79-aastast meest. Lööja on politseile teada.

10. juunil teatati, et Jõelähtme vallas Neeme külas Neeme teel löödi peretüli käigus 59-aastast naist.

11. juunil teatati, et Kosel Jõe tänaval löödi 37-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

11. juunil teatati, et Rae külas Loigu teel asuvas korteris toimus konflikt 41- ja 47-aastase mehe vahel. Noorem mees sai tervisekahjustusi ning politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

12. juunil teatati, et Anija vallas Parila külas lõi tuttav inimene 29-aastast meest ning põhjustas talle füüsilist valu.