No mis uudis see ikka nii väga on ja keda see huvitama peaks? Kui naine on alles noor, siis ta sünnitab ju lapse. Kui naine sünnitaks lapse näiteks 50-aastaselt, siis oleks see uudis, et sellises vanuses veel naine lapse sünnitab.

Tegelikult võib ju pensionär ka lapse sünnitada, kui temalt on nooruses munarakk võetud ja külmutatud.

Mida erilist siis selles ikka on, et Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves lapse saavad? President on juba kolmas naine ja iga naisega on tal laps. Kas selline president on rahvale eeskujuks, kes pidevalt naisi vahetab?

Tekib küsimus, et milleks kasutatakse abielludes lauset, et "kuniks surm meid lahutab", kui see tegelikkuses ei kehti? Kui ikka paarike vannub üksteisele igavest truudust, siis peaks ka vandest kinni pidama ja seda austama.

Eeltoodud vandelauset oleks vaja muutma hakata ning see võiks kõlada nii, et kuniks armastust jätkub.

Paljud inimesed ootavad juba aega, et millal Toomas Hendrik Ilvese ametiaeg presidendina läbi saab, sest ta on oma närimiskummi nätsutamise ja ameerikaliku hoiaku tõttu rahva silmis ebameeldivaks muutunud. Tundub, et president ootab ka ise juba aega, millal ta ametiaeg läbi saab.

Olen rahva seas ringi liikudes kuulnud, et nüüd oodatakse Eestile naispresidenti ning selleks võiks saada minu arvates keskerakondlane Mailis Reps.