"Mina olen kommikarbiga külas käinud ainult nendel, kellele olen "katuseraha" juba andnud. Lihtsalt on huvitav teada, kuidas raha on kasutatud või kasutatakse. Eelmisel nädalal külastasin tordiga Põlva Puuetega Inimeste Koda, millele suunasin "katuseraha" 10 000 eurot. Nüüd see sama koda koos oma inimestega kutsuski mind külla, et näidata, kui vahva remondi on nad teinud. Nad said selle raha eest täiesti uue köögi ja majale 6 akent. Kuna majarahvas pakkus ka lõunat, siis võtsin omaltpoolt kaasa tordi. Suunasin eelmise aasta lõpus "katuseraha" 9le aadressile, nii Võru, Põlva kui Valga maakonnas," selgitas Aunaste.

"Nõuni kauplus ei puutu hetkel asjasse. Mina andsin "katuseraha" Nõuni rahvamajale, kus meie istumine toimuski. Samas korjati allkirju ka selle vastu, et Nõuni kauplust (mis on rahvamaja kõrval) ei likvideeritaks!
Kauplus on A ja O ehk ETKVLi oma, ma ei hakka ju oma väikest toetust kaubanduskettidele eraldama! Kusjuures selle kaupluse puhul jääks 100 000st väheseks. Mina toetan sotsiaal- ja kultuuriobjekte ning inimesi, kes seal tegutsevad," põhjendas Aunaste saatest ehk vale mulje jätnud tordi ja kingituste tagamaid.