Minuga juhtus selline lugu,et paar aastat tagasi siplesin tõelises rahahädas. Leidsin siis portaalist Isepankuri kuulutuse ja võtsin nendega ühendust. Täitsin kõik dokumendid ja mulle helistati. Kokku sai lepitud nii laenusummas kui ka tagasimakse summas, maksegraafik saadeti meili peale. Kena,aga sealt hakkaski jama pihta. Algselt telefoni teel öeldi igakuiseks summaks tunduvalt väiksem summa kui see, mis oli graafikus. Okei, mõtlesin, et saangi kiiremini makstud, aga elu keeras ette kehvema variandi.

Nimelt vedas tervis alt ja lõppkokkuvõttes jõudis asi kohtutäituri kätte. Olen juba aastajagu maksnud ja nüüd küsisin oma kohtutäiturilt võlajääki. Sain teada,et maksta on veel veidi üle kahe tuhande euro. Kaua aega ma ei suutnud(või ei osanud)sisse logida Bondorasse, kus minu kohta kõik andmed kirjas. Kui see lõpuks õnnestus, siis tabas mind tõeline ehmatus. Minu tegelik võlg on pea seitse tuhat eurot!

Saatsin kohe sinna firmasse meili ja sain ka vastuse.Viivis jookseb seniajani kuni võlg on kustutatud. Kohtutäitur lõppsummat arvatavasti ei tea. Sellise süsteemi juures ma ei suuda seda võlgnevust surmalaupäevakski ära likvideerida. Bondora väidab, et vahekohtu otsuses on selline punkt kirjas. Oma looga tahan lihtsalt hoiatada, et alati kontrollige kõiki allikaid,enne kui võtate laenu ja kui tekivad raskused tagasimaksetega. Sellist asja ei oleks ma ka kõige mustemas stsenaariumis ette näinud.