Kõigepealt olid multikad, need olid kõik nähtud lapsel juba reedel. Siis tuli saade "Meie inimesed", saade, mida ma olin näinud juba esmaspäeval.

See on hea sari, vaatan alati, kuid kordust veel ei igatse. Siis tuli Kersna saade "Tuled akendes". Kui mitmes kord seda saatesarja korratakse, lugeda ei jõua. Kas need peavad lõpuks pähe jääma?

Esimene ja päeva ainus uus omasaade oli laupäeval kell 10, Maahommik. Kuna ma maal ei ela, siis seda ei vaadanud. Edasi jätkus kogu saatepäev kordussaadetega - kui mitmes kord näitab ETV sarja "Ohtlik lend" või "Uued trikid", ma enam ei küsi. Aga kas selline sisutus on millegagi põhjendatud?

Selline kordussaadete lakkamatu kordamine hakkas silma ka möödunud pühapäeva õhtul, mil ETV on viimased aastad reserveerinud kvaliteetkrimkadele. Kui keskpärane sari Dicte läbi sai, ootasin uut sarja. Oli suur pettumus, kui ETV lõi primetime'l letti järjekorde korduse - Broadchurchi. Kui mitmes kord juba? Minumeelest kolmas kord.

Ma saan aru, et saateid korratakse üks kord, kuid milleks selline laus kordussaadete rünnak? Kas tõesti on täiesti suva, mis eetrisse lastakse? Kui tõesti midagi näidata ei ole, pangu siis vähemalt venekeelse kanali ETV + parimaid saateid, sest see kanal on minul täiesti vaatamata jäänud.

Hea lugeja! Kas ka sulle tundub, et ETV programm sisaldab liigselt kordussaadete kordusi? Mida näeksid rahvusringhäälingu põhikanalilt? Kirjuta oma mõtted selle loo kommentaariumisse või aadressile rahvahaal@delfi.ee !