Politsei sai teate raskest liiklusõnnetusest Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 33. kilomeetril hommikul kella 6 ajal. Esialgsetel andmetel toimus Tartu suunas liikunud sõiduauto Volvo, mida juhtis 24-aastane mees, ja sõiduki Dacia vahel kokkupõrge, mille tagajärjel hukkus Daciat juhtinud 60-aastane mees. Volvo roolis olnud 24-aastane mees anti üle meedikutele, tema vigastuste tõsidus on selgitamisel, teatas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

Nii hukkunu kui ka Volvot juhtinud mehe kainuse selgitab ekspertiis. Mõlema sõiduki rehvid vastasid nõuetele ja mõlemad juhid olid turvavööga kinnitatud. Sündmuskohal oli sõidutee asfaltkattega ning lumega kaetud. Liiklus oli sündmuskohal häiritud.

Lõuna prefektuuri politseimajor Alvar Pähkel täpsustas, et kõik selle õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus, seal hulgas ennekõike see, mis tingis kahe sõiduauto kokkupõrke. "Praegu on veel vara öelda, mis põhjusel sõidukid omavahel kokku põrkasid, küll aga on teada, et sündmuskohal valitsenud ilmaolud, õrn lumesadu ja sellest tulenev libedus ning pime aeg on tegurid, mis oluliselt piiravad nähtavust ja nõuavad kindlasti juhtidelt kõrgendatud tähelepanu," selgitas Pähkel.