Kohalik politsei sai eelmisel reedel vihje seksuaalse väärkohtlemise ja laste hooletusse jätmise kohta. Vihjet kontrollima läinud ametivõimud leidsid sündmuskohalt väga raskes seisundis alatoidetud üheksa-aastase tüdruku, vahendasid CNN ja Plumas County News.

Kohaliku politseiülema sõnul olid nii politseinikud kui ka haigla töötajad tüdruku olukorrast äärmiselt šokeeritud. "Seda väikest tüdrukut oli piinatud kirjeldamatul moel väga pika aja vältel. Sellist lapse väärkohtlemist pole siin varem nähtud. Tüdruk kaalus umbes 18 kilo, tema õla- ja sõrmeluud olid murtud, lõualuu oli vigastatud, hambad puudusid, kehal olid lahtised haavandid ja peas olid täid," kirjeldas šerif õõvastavat vaatepilti.

Kuriteos kahtlustatavana on kinni peetud 39aastane naine ja tema 17-aastane poiss-sõber. Ülekuulamisel tunnistas 17aastane nooruk üles ka kahe väikelapse surnukeha peitmise. Politsei leidis ühest Reddingis asuvast laoruumist plastnõudesse pakituna õe ja venna, kolmeaastase tüdruku ja kuueaastase poisi surnukehad.

Kuriteos kahtlustatav naine oli üheksa-aastase piinatud lapse tädi ja hooldaja, lapse ema suri kaks aastat tagasi. Milline oli tema seos kahe tapetud väikelapsega, ei ole veel teada.