Täna kella 13 ajal teatati politseile, et Narvas Pähklimäe terviseraja lähistelt leiti tütarlapse surnukeha. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on reedel, 4. detsembril kadunuks jäänud 14-aastase tüdrukuga, teatas PPA.

Sündmuskohal tegutsesid patrullpolitseinikud, kohtuarst, kriminalistid ja uurijad. Esialgse info kohaselt ei tuvastatud sündmuskohal asjaolusid, mis viitaksid vägivaldsele surmale.

Teadaolevalt nähti 14-aastast tüdrukut viimati 4. detsembri õhtul, kui ta oli Narvas noorte koosviibimisel ja pidi suunduma Rahu tänavale. Sinna tüdruk aga ei jõudnud. Tüdruku kadumisest teatati politseile laupäeva õhtul. Politsei asus neiu asukohta kindlaks tegema, küsitles tema lähedasi ning otsisid ka vabatahtlikud.

Ida prefekt Vallo Koppeli sõnul annavad uurijad oma parima selleks, et juhtunu asjaolud kiiresti välja selgitada. „Iga lapse surm on äärmiselt kahetsusväärne ning peame tegema kõik endast oleva, et selliseid juhtumeid ära hoida. Kuigi praegu ei ole viiteid sellele, et tüdruku surm olnuks seotud vägivalla või muu kuriteoga, teeme juhtumi asjaolud põhjalikult selgeks,“ ütles Koppel.

Tütarlapse surma põhjus ja täpsem aeg selgitatakse välja kohtuarstliku lahangu käigus.

Täna hommikul alustati tüdruku kadumise asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta. Kriminaalmenetluse kvalifikatsiooni võib seoses uute asjaolude ilmnemisega muutuda. Uurimist juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Metsatukk Darja kodu lähedal, kust tüdruku surnukeha leiti.



Kaart sündmuskohalt:
Jaga
Kommentaarid