Delfi lugeja kirjeldas murettekitavat vaatepilti Kristiine ristmiku Statoili juures reede pärastlõunal: näha oli vilkuritega kiirabi ja politseiautot, samuti üht autot ülekäigu raja juures seismas. Kiirabi ees seisid aga politseikud, kelle juures oli lapsevanker. See kõik oli 14.50 paiku.

"Sealt umbes 20 minutit hiljem mööda sõites alustas kiirabiauto vilkurite ja helisignaali saatel sõitu kesklinna poole. Juurde oli tulnud veel teinegi politseisõiduk ja endiselt seisid politseinikud sama lapsevankri juures," rääkis murelik lugeja.

"Mulje jäi, et otsa oli sõidetud ülekäigurajal kas emale, lapsevankrile või mõlemale," kommenteeris lugeja, kes avaldas lootust, et selline järeldus on siiski tingitud vaid viimasel ajal juhtunud traagilistest õnnetustest ülekäiguradadel.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Madis Vaikmaa kinnitusel säärast õnnetust ei juhtunud. Politsei tuli kohale kahtlaselt käituva naise pärast, kelle laps viidi haiglasse tervisekontrolli. Politsei tuvastas, et naisel olid joobetunnused.

Politseipatrullil tuli naise pärast veel sündmuskohale tagasi tulla, sest ta kukkus hiljem vastu autot. Mis täpsemalt juhtus, kas lapsega oli kõik korras ja kas naine viidi kainenema, pole hetkel teada.