Praeguseks on selgunud, et eile õhtul Juuru alevikus Tallinna maantee 28 korteris tapeti kaks meest, kes olid mõlemad sündinud 1957. aastal. Nii tapmises kahtlustatav kui ohvrid olid varasemalt tuttavad, kuid neil puudusid sugulassidemed. Samuti on teateid võimalikust varasemast meestevahelisest konfliktist.

"Sündmuskohal viibides jäi mulje, et inimesed on koos alkoholi tarvitanud ja on näha, et kannatanuid on korduvalt noaga löödud nii rindkere- kui näopiirkonda, mistõttu on meil põhjust arvata, et on mõlemad isikud tapetud noaga," kirjeldas Lääne ringkonnaprokurör Aarne Pruus Delfile antud intervjuus.

Kahtlustatavana kinni peetud meest on varem kriminaalkorras karistatud 13 korral ja viimaste karistuste nimekirjas on näiteks purjus peaga autojuhtimine, kohtuotsuse mittetäitmine ning salajane vargus, mille eest kandis mees ka reaalset vangistust.

Prokuröril on kavas taotleda kahtlustatava vahistamist homme.

24. novembril tapeti Raplamaal Juuru alevikus kaks meest, politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe.
24. novembril kell 18.02 sai politsei teate Raplamaal Juuru alevikus Tallinna maanteel asuva maja korteris olevast võimalikust vägivalla ohvrist. Sündmuskohale siirdunud politseipatrull leidis korterist kahe mehe surnukehad.

Politsei pidas sündmuskoha vahetus läheduses mõrvas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja. Hukkunud on kohalikud mehed, kahtlustatavana kinni peetud mees viibis Juurus ohvrite läheduses elaval isikul külas.

Esialgse info kohaselt olid kahtlustatav ja hukkunud omavahel tuttavad ning neil oli olnud varasem konflikt.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust mõrva käsitleva paragrahvi alusel, eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. Kohtus süüdimõistmise korral karistatakse teo toimepanijat kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.