Olen kuulanud sõbra jutte, kuidas ta väga und ei vajagi ning tihti ilma ööuneta ühelt ametipostilt otse järgmisele lippab. Olen temast küll mõned aastad noorem, kuid sellist hamstrina rattas jooksmist ei kujuta küll ette. Tean, kui rängalt magamata öö kehale ja vaimule mõjub, ning pärast sellist ponnistust veel järgmisesse töökohta tormata on minu jaoks kõrgem pilotaaž. Iseasi, kui kaua sõbra organism seda kõrgemat pilotaaži välja kannatab.

Levinuim töö, mida kannatab oma põhitöö kõrvalt teha, on turvatöö. Eriti väheste töötundidega objektid on näiteks ööklubid. Suvel saab lisaks teha väliürituste julgestamist ning nii need kopikad rahakotti kukuvad. Oma sõbra rabamise taustal ma kahjuks ei märka, et tema elatustase märgatavalt tõusnud oleks. Kuulen vaid, kuidas ta rohkem jooma on hakanud...

Eks ole sõber mullegi pakkunud neid lisateenimise variante, kuid mõistuse hääl peas käsib talle siiski eitavalt vastata. Mina ei suuda rahasse panna aega, mille saan õhtul oma kodus naise ja lapsega veeta. Sellist summat lihtsalt ei ole maailmas olemas!