Raamatus väidetakse veel, et Cameron teadis juba 2009. aastal, et Lord Ashcroft ei maksnud Ühendkuningriigile makse oma välismaal teenitud tulu pealt. Cameron on varem öelnud, et ei teadnud kuni 2010. aastani erakonnale kaheksa miljonit naela annetanud mehe maksumaksmise kohta. Cameron ja Ashcroft läksid raamatu järgi tülli pärast seda, kui peaminister ei täitnud oma lubadust anda Lord Ashcroftile märkimisväärne ametikoht, kui võimule tuleb, kirjutab Daily Mail.

Niisiis on Lord Ashcroft kirjutanud raamatu „Call Me Dave“ („Kutsuge mind Dave'iks“). Selle kaasautor on auhindu võitnud ajakirjanik ja Sunday Timesi endine poliitikatoimetaja Isabel Oakeshott.

Daily Mail alustas pühapäeval sadadel sõprade ja vaenlaste intervjuudel põhineva elulooraamatu osade kaupa refereerimist.

Esimeses osas väidetakse et:

* Cameron kuulus Oxfordi ülikoolis „narkosuitsetamise gruppi“, mida nimetati Flam Clubiks;

* Hiljem lasti Cameroni ja tema naise Londoni kodus ringelda kokaiinil;

* Cameron kuulus ka liiderlikku Oxfordi seltsi, mis tegeles „kummaliste rituaalide ja seksuaalsete liialdustega“;

* Raamatus tsiteeritakse allikat, kes väidab, et initsiatsioonitseremoonia käigus pani Cameron „oma anatoomia privaatse osa“ surnud sea suhu. Allikas väidab, et on näinud fototõendeid;

* Avaliku arvamuse küsitluste korraldaja Lynton Crosby, kes viis Cameroni valmisvõiduni, arvab eraviisiliselt, et viimane on „pihkupanija“ ja „peen ****“.

Tulevase peaministri Oxfordi-aegne sõber James Delingpole annab seni esimese ülevaate tema uimastitarbimisest. Delingpole'i sõnul suitsetasid nad kanepit Delingpole'i toas Christ Churchi kolledžis, tihti kuulates 1970. aasta rokkbändi Supertramp.

Esimest korda räägitakse raamatus ka sellest, et Cameron kuulus dekadentlikku Oxfordi õhtusöögiseltsi, mida tunti Piers Gavestonina. Seda lisaks superrikaste halva käitumise ja restoranide lõhkumise poolest kuulsale joomaseltskonnale Bullingdon Club. Raamatu autorid jutustavad „pöörasest initsiatsioonitseremooniast“ Piers Gavestoni üritusel, kus tulevane peaminister „sisestas oma anatoomia privaatse osa“ surnud sea suhu. Seda lugu rääkis Cameroni kaasaegne, kellest sai parlamendi liige ning kes väidab, et teisel seltskonna liikmel on selle kinnitamiseks fototõend.