Avalike suhte juht ning "Ask Me Anything" (küsi mult kõike) online sessioonide juhataja vallandati ilma mingi eelneva hoiatuseta.

Pärast seda muutis r/iAMA (Ask me Anything) moderaator nimega Karmanaut kogu alamjaotuse privaatseks ning seda said näha ainult teised moderaatorid. r/iAMA sisaldab endas aga palju olulisi intervjuusid tähtsate Hollywoodi staaride, teadlaste ja muuude avaliku elu tegelastega ning isegi Barack Obama endaga.

Karmanaut põhjendas oma otsust sellega, et ilma Taylorita ei ole AMA see, mis ta olema peaks ning ainult tema suutis tegeleda kommunikatsiooni ning kõigi oluliste probleemide lahendamisega. Ilma temata ei tule nad moderaatori sõnul lihtsalt toime.

Pärast r/iAMA kadumist hakkasid paljud teised moderaatorid oma Redditi alamjaotusi maha võtma ning praeguse seisuga nimetatakse seda kõige suuremaks "kodusõjaks" ja katastroofiks Redditi 10 aastase ajaloo jooksul.

r/OutofTheLoop moderaator Gilgamesh hakkas levitama jutte ka sellest, et Redditi juhatus on juba pikemat aega vabatahtlike moderaatoritega halvasti ümber käinud ning tema raportid valasid ainult õli tulle.

Üle Redditi on tekkinud üleskutsungid lehekülg täielikult hüljata ning praeguseks on juba sajad väga tuntud (üle 5000 järgjaga) alamharud ennast maha võtnud.

Kokku on hetkel maas ligikaudu 1222 alamharu, kuid see number on pidevas muutumises, sest mõned tulevad jälle üles ning teised lähevad maha.