Lapse otsingud lõpetati täna öösel kella 3.40 ajal, kui poiss leiti lähipiirkonnas olnud sauna alt, kus ta leidmise hetkel magas. Kiirabi toimetas poisi haiglasse tervisekontrolli ning kinnitas, et lapse tervislikud näitajad olid korras. Otsingutel osales 26 politseinikku, poolsada vabatahtlikku, Kaitseliidu Sakala Maleva 20 liiget, teenistuskoerad ning lennusalga kopter, teatas Lõuna prefektuur.

Politseile teadaolevalt jooksis poiss laupäeva õhtul kella 18 paiku Viljandi vallas Kibekülas mängu kestel oma taluõuelt ära ja jäi pärast seda kadunuks. Last otsisid mitme tunni vältel lähedased, kes pärast iseseisvaid otsinguid pöördusid abi saamiseks korrakaitsjate poole. Poisil on seljas punast värvi fliis ja tumesinised kollase triibuga dressipüksid.

Politsei kaasas lisaks korrakaitsejatele lapse otsingutele jäljekoera, misjärel tuvastati arvatavalt kadunud lapse kummikujäljed Holstre-Nõmme-Luiga tee teisel kilomeetril.

Sealt suundus last otsima teenistuskoer, ühtlasi kaasati maastikuotsingute laiahaardeliseks ülevaatuseks politsei- ja piirivalveameti lennusalga kopter.

Enne kella 2 lõpetas kopter otsingud, kuid poisi otsimist jätkasid politseinikud ja vabatahtlikud, kes kammisid piirkonnas olevat maastikku läbi. Appi tulid ka kaitseliitlased.

Appi last otsima läks ka hulk vabatahtlikke ning muu hulgas organiseeriti appiminekut Facebooki grupis OPEROG. Varajastel hommikutundidel teatasid otsima läinud vabatahtlikud samas grupis, et poiss on leitud.