Delfi fotograafi sõnul oli väljas palju lõbusaid inimesi. Vabaduse väljaku tunneli juures kukkus üks noormees tunneli katuselt alla ja kohale tuli kiirabi, kes noormehe haiglasse viis. Õnnetuses oli oma osa alkoholil ja noorusuljusel. Kuna soojad ilmad on alles ees, siis kõik alles algab, arvasid vanalinnas kohatud inimesed.

"Briti poissmeeste kambad on taas kohal, nagu kevadlinnud. Bermuda kolmnurgaks kutsutaval alal kees küll elu, kuid kõik oli sündsuse piirides, nagu ka mujal vanalinnas," rääkis fotograaf.

Linnahalli juures võis näha merd imetlevaid paarikesi, kuid ka seal oli kõik rahulik.

Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonna piirkonnavanem Uudo Sepa ütles samuti, et öö möödus rahulikult. Tema sõnul osales reidis 21 inimest.

"Alates kella 22st kuni 3ni kontrollisime 76 inimest ja tuvastasime 21 süütegu – joobes alaealisi oli 11 ning üheksal korral rikuti avalikus kohas joomise keeldu," rääkis Sepa.

Kuigi kesklinnas on nädalavahetusel nagunii tavapärasest rohkem politseinikke väljas, teeb politsei regulaarselt täiendavate jõududega reide avaliku korra tagamiseks. Eesmärk on kaitsta inimeste elu ja tervist ehk sekkuda ja takistada õigusrikkumiste toimepanemist ja seda eriti alaealiste puhul.

"Vanalinnas on probleemiks joobes inimesed, kes võivad lärmiga kohalikke häirida. Paratamatult tekivad lõbustusasutuste juures inimeste vahel ka konfliktid ning mida lähemale suvele ja nädalavahetusele, seda rohkem neid on. Seetõttu ongi oluline, et politsei oleks kesklinnas juba ennetavalt kohal," lisas Sepa.

Vaata videost, milline melu eile õhtul Tallinna kesklinnas oli!