Politsei on palunud hukkunute lähedastel võimaldada neile ohvrite DNA-d sisaldavaid esemeid, vahendab Daily Mail.

Peamiselt soovitakse pereliikmetelt ja sõpradelt saada ehteid ja hambaharju, mis saadetakse siis lähedaste peatumispaigaks oleva Barcelona hotelli juurde üles seatud laborisse.

Lisaks palutakse lähedastel anda võimudele lisainfot selle kohta, et kas nad mäletavad, mis hukkunutel kodust lahkudes seljas oli või kas neil oli äratuntavaid märke kehal, nagu näiteks tätoveeringud ja erinevad kehaehted.

Pärast Germanwingsi lennukatastroofi tuleb päevavalgele üha uusi üksikasju lennuki teise piloodi Andreas Lubitzi kohta, kes lennuki ilmselt tahtlikult vastu mäge juhtis. Ajaleht Bild kirjutas täna päeval, et ühest märkusest Saksa lennuameti aktis selgub, et Lubitzil oli suuri psühholoogilisi probleeme, ning ajakirja Der Spiegel teatel leiti selle kohta Lubitzi korteri läbiotsimisel tõendeid.

Lubitz oli ajalehe Bild teatel meditsiinilisel ravil. „Raske depressiivse episoodi“ tõttu kuus aastat tagasi oli Lubitz psühhiaatrilisel ravil olnud ning sai ka enne teisipäevast tragöödiat „spetsiaalset, reeglipärast meditsiinilist“ ravi.