Ise olen seni arstidelt abi saanud ja ei kurda – olen sattunud tõeliselt heade arstide juurde. Tutvusringkonnast aga tuleb meelde kolm näidet, kus tavameditsiin ei osanud inimest aidata.

Mu hea sõbranna käis kuude kaupa mööda arste, aga keegi ei suutnud diagnoosi panna ega ravi määrata, kuni lõpuks käis juba iga päev kiirabi kodus. Keegi soovitas talle Kaika Lainet. Pärast sealkäiku pole kiirabi enam vaja läinud, inimene elab tänini ja on tervise juures.

Hea tuttava laps sai arstidelt hirmutava diagnoosi: kahtlustati ajukasvajat, määrati hulk kangeid ravimeid ja öeldi, et üle viie aasta see laps ei ela. Meeleheitel ema otsis abi ravitsejalt, lisades, et ega ta tegelikult ei usu, aga siis saab ta endale vähemalt öelda, et on teinud oma lapse heaks absoluutselt kõike. Ravitseja ravis foto abil, sest last ei olnud võimalik transportida. Praeguseks on see laps täiskasvanu ja täie tervise juures. Ravitseja kohtus oma patsiendiga esimest korda alles siis, kui arstide konsiilium oli ta terveks tunnistanud.

Teine tuttav ei saanud lapsi, kuigi oli juba 15 aastat abielus olnud. Praeguseks on tal kooliealine poeg ja alles paari aasta eest tunnistas ta mulle, et käis sama ravitseja juures, kes ravis foto abil terveks lapse, kellele arstid peatset surma olid ennustanud.

Hea lugeja, jaga enda kogemusi alternatiivmeditsiiniga aadressil rahvahaal@delfi.ee !