Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 2.28.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja teatel põles elumaja päästemeeskondade saabudes lahtise leegiga. Inimesi õnnetuse hetkel kodus polnud ning keegi viga ei saanud.

Päästemeeskonnad kustutasid põlengu kella 5.30ks. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Nädalavahetusel käisid päästjad ka Tallinnas mitmel korral inimestel abiks.

Reedel kell 16.17 teatati, et Lasnamäel Läänemere teel põleb katuseta kasutuseta hoone, mille päästjad kustutasid.

Laupäeval kell 4.07 teatati, et Lasnamäel P. Pinna tänaval põleb maja ette pargitud sõiduauto, mille päästjad kustutasid paarikümne minutiga.

Pühapäeva päeval kell 11.48 teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval põleb angaari kõrvale pargitud sõiduauto. Päästjad kustutasid põlengu kella 12.21-ks.

Laupäeva õhtul kell 21.58 sai häirekeskus teate, et Lasnamäel Kalevipoja põik tuleb kortermaja ühest korterist suitsu. Päästjate korteri välisuksele koputamisele ei reageeritud. Päästjad avasid ukse, korteri pliidil kõrbes toit. Korteris viibinud kaks inimest magasid. Päästjad võtsid kõrbema läinud söögi pliidilt ja tuulutasid ruumid.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja tõdes, et iga söök võib toidu valmistamise käigus kõrbema minna ja õnnetusi ikka juhtub, aga palju ohtlikum on jätta valmiv toit järelevalveta, minnes söögi valmistamise ajal kodust ära või teise tuppa magama.