26-aastane Lusted, kes on kolm jalga ja seitse tolli (natuke üle meetri) pikk, oli oma armsamaga, 20-aastase Chloe Robertsiga Cardiffi linnas Harvester Innis romantilisel õhtusöögil, kui häbiväärne intsident aset leidis, vahendab The Telegraph.

Paarikesele lähenes ettekandja, kes haaras kätte kaks menüüd, paki rasvakriite ja värviraamatu. Alles siis, kui ta kuulis Lusted`i sügavat häält, mõistis naine enda viga ega ei teenindanud paarikest enam terve õhtu vältel.

Siiski paarike sellest intsidendist ei heitunud, vaid võttis seda pigem naljana. "Kui ma ütlesin ettekandjale "aitäh", siis kuulis ta mu häält ja sai aru, et ma pole laps," ütles Lusted väljaandele. "Ta pani otsekohe raamatu selja taha ja oli šokis. Aga ma olen piisavalt mees, et seda naljana võtta ja mitte solvuda," jäi kääbuskasvu mees optimistlikuks.

Harvester Inni esindaja vabandas paarikese ees ja tänas neid, et nad võtsid seda intsidenti huumoriga.

James Lusted töötab näitlejana, TV-esitlejana ning motivatsioonikõnelejana ning tema kihlatu on õpilane. Kuigi neil on oluline pikkusevahe, siis see nende sõnul suhet kuidagi ei häiri.

Samas rääkis Lusted, et väiksena üles kasvades tal kerge ei olnud. Pidevate operatsioonide tõttu pidi ta palju aega haiglas veetma ja koolis teda narriti. Kuigi mehe vanemad on normaalkasvu, siis vaevab Lusted`it haruldane geneetiline haigus, mis põhjustas ka tema kääbuskasvu.

"Ma ei mõelnud nooremana, et keegi võiks tahta abielluda Walesist pärit kääbusega, aga kui ma kohtasin Chloe`t, siis kõik loksus paika," rääkis Lusted.

Mehe kihlatu rääkis, et tüdrukute ideealmees on sageli pikk, tõmmu ja kena mees ning ta ei arvanud kunagi, et armub kääbuskasvu mehesse.

"Inimesed satuvad vahepeal segadusse, kui nad meid esimest korda näevad, kuid meile teeb see vaid nalja. Meil võib ju olla kahe jala pikkune pikkusevahe, aga kui sa oled armunud, siis see ei loe üldse," rääkis naine.

Paarike plaanib 2016. aastal abielluda.