Ma käin tööl, teenin ise oma raha ja elan ise oma rahast. Ei ela ma kellegi kulul. Ühtlasi maksan ma oma palga pealt väga kõva sotsiaalmaksu ja tulumaksu. Pensionit hakkan ma saama enda makstud sotsiaalmaksu pealt, mitte ei maksa seda mulle keegi teine! Mis loll jutt see olgu, et teie lapsed hakkavad mulle pensionit maksma?

Ja kas te ei saa aru, et Eestis on väga palju vaeseid, kel pole raha laste jaoks? Kas tahate, et vaesed hakkaks sünnitama vaesusesse veel rohkem lapsi? Juba praegu elavad väga paljud pered vaesuses ja te tahate neid veel juurde?

Ja üleüldse, me ei saa oma pensionisüsteemi ehitada üles sellele, et rahvaarv kogu aeg suureneb! Kuhu me selle rahva lõpuks paneme? Kust me neile tööd ja süüa võtame?

Maakera on juba niigi ülerahvastatud. Meil on ametlikult juba üle seitsme miljardi inimese. Juba praegu ütlevad paljud asjast jagavad inimesed, et seda on liiga palju ja optimaalne inimeste arv maakeral oleks umbes kaks miljardit. Miks me tahame inimesi juurde teha?

Teie, kellel teil on lapsed, saate meilt, lastetutelt, palju rohkem. Igasugu lasterahad ja sotsiaalabid tulevad kõik meie maksudest.

Nüüd võtame veel töövõimetud inimesed. Kust nemad peaks need lapsed võtma? Mille eest? Või võtame muidu töötud? Siis võtame need, kes ei saa bioloogilistel põhjustel lapsi. Samuti narkomaanid ja alkohoolikud – kas tahate, et nemad hakkaks ka lapsi saama?

Inimestele on pähe taotud, et lapsi on vaja, aga milleks neid vaja on, seda ei oska enamik öelda! Te räägite, nagu laps oleks teil mingi kohustus! Minu teada tehakse laps vabast tahtest ja armastusest. Kui teie jaoks on laps kohustus, mille täitmisega te omast arust teete riigile ja rahvale mingi hullu heateo, siis parem ärge lapsi tehke!

Hea lugeja, mida arvad sina lastetusmaksu ideest? Kirjuta meile aadressil rahvahaal@delfi.ee või võta sõna kommentaariumis!