"Järgmisena soovivad loomakaitsjad, et lõigataks välja lõigud, kus loom ei osalenud vabatahtlikult, seega Pipi hobusetõstmised, ratsutamised ja ahvile kommi andmised lõigatakse välja," kardab üks lugeja.

"Kui Lutsu "Kevadest" võtta välja koolivägivald, koolitulistamine, alkoholitarbimine ja Teele seksuaalne ahistamine, siis jäävadki raamatust ainult kaaned järele," nendib teine.

"Ega see mingi uus asi pole. Grimmide muinasjutud on samamoodi rahvasuust kogutud juttude poliitkorrektsed ja vähem vägivaldsed versioonid. Hiljem on neid mitmeid kordi kohendatud, et julmust vähendada. Kuna tänapäeval on need jutud peamiselt lastele, siis on see mõistetav," leiab kolmas.

"Ma ei saa küll aru, mis otsast neegrikuningas või hiinlase mängimine rassistlik on. Kogu Pipi karakter ju põhinebki lapselikul, avatud ja rõõmsameelsel natuuril, kes elab oma elu nii, nagu ise õigeks peab, ja ei tee kellelegi kurja. Seevastu kontrolliv "täiskasvanute maailm" ei taha seda kuidagi aktsepteerida ning üritab iga hinna eest vaba hinge raamidesse suruda. Sellest võiks kirjutada lausa uue Pipi loo, kuidas tige soo- ja võrdõiguslikkuse volinik Pipit taga ajab selle eest, et ta hiinlast mängis," pakub neljas.

"Kui tahate, siis põletage ära need raamatud, mis ei meeldi. Natsid on seda ennegi teinud," meenutab viies.