"Täna (14. august - toim.) juhtus mu maja taga (Mõisavahe x) üks ääretult nõme ja kohutav lugu. Ma mõtlesin pikalt, et kas jagada seda teiega või mitte, aga kui ma seda ei teeks, siis te ei teaks sellest ja siis ei raputaks see teid!," kirjutas üks noor

Naine rääkis edasi, et kella 14-15 paiku pani ta pesu kuivama oma rõdul ja kuulis, kuidas mänguväljakul poisid ropendasid ja karjusid ning üks nendest röökis väga hullusti valust.

"Vaatasin, et mis kurat toimub ja nägin, kuidas suur kamp poisse, umbes 8-10 aastased, peksid ÜHTE endast tunduvalt nooremat. Ta lebas maas ja röökis ning anus abi ja et nad järele jätaks, aga need poisid peksid teda jalaga näkku ja igale poole, kuhu aga sai. Ma ei tea, millega see pisike poiss selle "ära oli teeninud", aga kõige rämedam vaatepilt oli see, kuidas kaks vene noormeest lihtsalt vaatasid pealt ja naersid ning kisasid neile midagi. Kahjuks ei mõista seda keelt nii palju, aga lapsed peksid seejärel veelgi hullemini seda poissi ja üks neist pissis ta peale! Pingi peal istus samal ajal veel üks naine, kes vahtis oma üliarmsat nutitelefoni," kirjeldas naine.

"Ma ausalt ei saanud ise seitsmendalt korruselt alla hüpata ja minna neid koheselt takistama. Tahtsin minna raputama neid kuradi kutte, kes irvitasid ja seda eite, kes seal telefonis istus ja mitte midagi ei teinud. Neile oleks olnud seda keretäit vaja! Mitte miski ei õigusta seda, et minna pisikesele poisile kallale suure kambaga ja seda, et seda pealt vaadata," ütles naine.

"Ainus, mis ma valesti tegin ise oli see, et enne, kui ma maja taha jooksin, karjusin ma rõdult, et nad jätaks järele. Nad tegid seda, aga selleks ajaks oli see poiss läinud ja sain oma maja eest kätte ainult ühe "kõva löömavenna". Ma küsisin, et mis tunne tal oleks, kui keegi talle nii teeks. See nolk vastas mulle vaid: "idi nah*ui li*u". Ma lihtsalt läksin tuppa ja nutsin, sest see vaatepilt oli jube. Mitte keegi ei teinud mitte midagi tema aitamiseks," oli naine ahastuses.

"Võibolla see poiss tegi tõesti midagi hullu ja suurt, aga see mis temale tehti... ja ma ei saanud teda isegi aidata. Võibolla mindi teda järgmise nuka taha peksma? Ma ei tea. Aga ma ausalt ei saa aru, kuidas saab olla inimene nii julm, nii egoistlik ja nii kuradi vastik. Ma siiralt loodan, et selle poisiga saab kõik korda, et ta ei peaks enam iial midagi sellist läbi elama. Samuti loodan, et see lugu pani teid mõtlema, et kui kunagi näete midagi sellist, siis liigutage ennast! Inimelul on väärtus ja mitte keegi pole sellist kohtlemist ära teeninud! Mis saaks siis, kui järgmine kord juhtub midagi taolist hoopis sinuga? Su emaga? Su vanaisaga? Su parima sõbra või koeraga? Sellest sul ju poleks suva, või kuidas?"