Mis tähtsus sellel on, et kas märulitäht Steven Seagal toetab Putinit või mitte? Igal inimesel on oma suhtumine ja arvamus ning seetõttu ei saa teda veel boikoteerida.

Võiks ju näiteks boikoteerida ka Reformierakonna ja IRL üritusi ning loobuda osalemisest neil üritustel, kus nimetatud parteide poliitikud kaastegevad on. Mida see annaks?

Laulja Tõnis Mägi öeldu meedias on pisut lapsik, sest kui ta kutsub üles boikoteerima Steven Seagali põhjusel, et ta toetab avalikult Putinit.

Igal inimesel on oma arvamus ja eelistused. Mina ei salli näiteks IRL- i ja Reformierakonda silmaotsas, aga samas oleks lapsik kutsuda üles boikoteerima nimetatud erakondadesse kuuluvaid kultuuriinimesi.

Putini vastu pole mul samuti midagi, sest minul temaga mingit tüli pole olnud. Ukraina on minu jaoks üks riik lihtsalt ja seal mul sugulasi ega tuttavaid ei ela.

Meie huviorbiidis on ikkagi elu Eesti Vabariigis ja siinne poliitika. Paljud meist ootavad juba ammu uusi riigikogu valimisi, et ehk midagigi muutub paremuse suunas ning et praegune valitsus kaob võimult.

Tõnis Mägi fänn pole ma ka kunagi olnud ning samuti ei ole ka märulifilmide vaataja ja Steven Seagali rollidest ei tea midagi.

Tõnis Mägi tehku nüüd uus laul boikoteerimaks Seagali.