Portaal Elva24.ee kirjutab, et poisi ema sõnul riivas õhupüssikuul õrnalt tema poja puusa ning tekitas haava. Pärast laskmist oli poiss ema sõnul Arbi järve äärde jooksnud, kuhu poistekamp talle järgnes.

Pealtnägijate ütluste järgi oli poiss järve äärde joostes teistele öelnud, et õhupüssiga poisid tahtvat teda maha lasta.

Politsei pressiesindaja Ragne Keiski sõnul teatas kella 16.30 ajal juhuslik linnakodanik politseile, et Elvas Pikal tänaval vehkis noorte seltskond relvaga. Asjaolude kontrollimisel ilmnes, et alaealised poisid olid avalikus kohas õhupüssiga vehkinud ning sellest lasknud.

Politsei võttis noorukitelt relva ning toimetas selle politseijaoskonda hoiule, noormeestele selgitati nende vääriti käitumist ning ühendust võeti ka lastekaitse ja noorsoopolitseinikega. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab välja Elva politsei.

Elva konstaablijaoskonna piirkonnavanem Alik Säde rõhutas, et avalikus kohas relvaga vehkimine on absoluutselt lubamatu, sest see tekitab kõrvalistes inimestes õudu ja põhjendamatut hirmu.