muahhahahahaaa...

30.12.2013 13:50

„Telekanal põhjendab, et vaadatavus oli kehv ja sisu ei vastanud ootustele."

Pole seda sarja küll järjepidevalt vaadanud, kuid mõnikord on silm peale jäänud, kui telekas sisselülitatult "tapeedina" taustaks mängib... ja pole sellel sarjal häda midagi. Kujutan täiesti ette, et paljudele võis see meeldida. Isegi mitte alati ainult sellepärast, et poliitika ja poliitikud hirmsasti huvitaksid, kuid paljudele lihtsalt meeldib paroodiažanr, kui selline.

Parodeerimise mõttes - eks mõned tegelased ole ikka veidi paremini, mõned veidi vähem hästi välja kukkunud - kuid üldmulje oli päris hea. Isiklikult tundus, et Parts ja Lennu-taadu hääl oli eriti hästi õnnestunud. Aga eks neid ole ka vist teistest lihtsam matkida.

jep

30.12.2013 08:28

„Vastik-vastik-vastik!"

Aga tegelikult nõus, et lisategelased tegid supi lahjaks. Pole mõtet pilada mõttetuid tegelasi.

Twitter

Viljar Sepp ‏@tuulelohe

Hommikvõimlemist alga: kummardu alumise sahtlini, haara paber uusaastalubadustega, paindu suleni, venita uueks pealkirjaks "2014". Lõdvestu.

Taavi Rõivas ‏@TaaviRoivas

Täna hommikul kella 8st töötab kiirabi uuendatud alustel ja abi jõuab kiiremini. Oluline samm tervishoiu kättesaadavuses. #kiirabireform

Andres Tropp ‏@andrestropp

Rahaministeerium võiks nn sportlaste stipendiumite kohta selge hinnangu anda. St kas see kvalifitseerub maksuauguks, mis on vaja sulgeda?

Meelis Mandel ‏@meelismandel

Ansip räägib kahes intervjuus, et väisinvesteeringud suurenesid. Tegelikkuses ... ikkagi vähenesid. http://www.aripaev.ee/Default.aspx?PublicationId=4af1e860-024b-4fd9-bbc8-914feaf0adcc#.UsEoc2MBsok.twitter

Raimo Poom ‏@RaimoPoom

Pole ime, et Leedu Rail Balticust soga ajab, kui isegi professorid valetavad. St projekt kiirus on 240km/h. http://epl.delfi.ee/news/arvamus/leedu-professor-rail-baltic-on-eelmise-sajandi-projekt.d?id=67521252

Anvar Samost ‏@anvarsamost

Reformierakonna siseprobleemid ning Sirbi kriis olid Eesti ajakirjanike jaoks lõppeva aasta olulisimad sündmused kodumaal. (BNS-i küsitlus)

Argo Ideon ‏@archiei

BBCNews saidi loetumate/jagatumate lugude tabeli esikümnes püsib 2006 a ilmunud nupp, et harilikud kondoomid on India meestele liiga suured.

andreaskaju ‏@andreaskaju

Edelaraudtee teatas, et ilmselt keegi nende ronge ei taha ja lähevad vanarauaks. See vist räägib MKMi seniste argumentide kasuks.

VeryBritishProblems ‏@SoVeryBritish

Missing your tea's optimum drinking temperature by seconds

Retweeted by Peeter Helme