Kusagil kümme või enam aastat tagasi kuulasin minagi Raadio 2 ja eriti just Märt Rannamäe juhitavat tervituste- ja soovisaadet. Vahel tüütas seegi saade ära, sest Märt Rannamäe autorisaates kasutati pidevalt ühtesid ja samu katkendeid meie erinevatest kultusfilmidest nagu "Mehed ei nuta", "Viimne reliikvia", "Siin me oleme" jne.

Samuti oli Raadio 2 eetris pühapäeviti "Lustikummut" ning üks saatejuhtidest oligi Heidy Purga.

Kui Raadio 2-s tuli muudatus ja koondati vanad tegijad nagu Märt Rannamäe ja Allan Roosileht, siis lõpetasin selle raadiojaama kuulamise ära.

Raadio 2-st tehti mingi noorteraadio ning see enam huvi ei pakkunud.

Sven Maibaumi juhitav "Sinu saade" on vist ainus saade, mis alles jäeti. Selles saates eelistati nutuse sisuga luuletuste saatjaid ja mängiti üheülbalisi soovilaule.

Kuna pole Raadio 2 kuulaja juba sellest saadik, kui Märt Rannamäe ja teised vanad tegijad koondati, siis ei oskagi öelda, et kas seal on üldse enam midagi kuulamisväärset või mitte.

Tõsi, mõned korrad, kui olen viibinud avalikus kohas, kus Raadio 2 on mänginud, siis olen olnud sunnitud seda jama kuulama. Vabatahtlikult küll Raadio 2 ei kuula. Ja seda senikaua, kuni programm pole samasuguseks huvitavaks muudetud, nagu see oli umbes kümme aastat tagasi.

Raadio 2 võiks kutsuda oma endised ja kuulajate poolt armastatud saatejuhid Märt Rannamäe ja Allan Roosilehe tagasi, et seda raadiot oleks põhjust kuulata taas igas vanuses inimestel.

Suurem osa rahvast kuulab praegusel ajal põhiliselt Vikerraadiot ja Elmarit.