Täna kella 11-16-ni said päästjad Lääne- ja Ida-Virumaal 20 väljakutset tugevast tuulest põhjustatud sündmustele. Lääne-Virumaal reageeriti 11 ja Ida-Virumaal üheksale juhtumile. Mõlemas maakonnas tegelesid loodusjõudude tekitatud tagajärgede likvideerimisega ka vabatahtlikud päästjad. Peamiselt oli tegemist sõiduteele või elektriliinidele kukkunud puudega. Inimeste vigastada saamisest teateid ei ole.

Olulisemaid juhtumeid:

Lääne-Virumaal oli lõuna paiku umbes tunni aja vältel liiklus suletud Tapa-Loobu maantee 13. km-l, kus oli teele langenud elektriliin. Kokku eemaldasid päästjad nimetatud teelt erinevatest kohtadest kuus liiklust takistanud puud.

Kell 12.13 teatati häirekeskusele, et Rakverest Tartu poole viival teel Rakkest edasi Sinimäe bussipeatuse juures on kukkunud puu teel sõitnud autole. Sõidukis oli kaks inimest, kelle tervisliku seisundi kontrollisid meedikud üle sündmuskohal. Päästjad eemaldasid autole kukkunud puu ja süttimisohu välitmiseks akujuhtmed. Sõiduki äratoimetamiseks sündmuskohalt tuli omanikul appi kutsuda puksiirauto.

Rakveres rebis tuul lahti Tallinna mnt Maxima kaupluse juures reklaamtahvli.

Ida-Virumaal Kiviõli linnas Viru tn lennutas tuul kella 12.19 ajal korterelamu katuselt ümbruskonda laiali lahtiseid eterniiditükke.

Kiviõli linnas Laste tn langes kella 12.29 ajal puu üle sõidutee garaaži katusele ja elektriliinile.

Kella 16.07 ajal rippusid Narva linnas Tallinna mnt ohtlikult üle katuseääre kaks metallplaati.