Rainer

Täiesti arusaamatu see värk ! see,et päev pikem jne mitte oluliselt pikem ju ?

reibas

Kui tunnikese kauem magada saab, siis ikka ja alati hästi!

PHb

Ei ole hea. Valge hommikuga mitte midagi pole enamusel peale hakata, aga valgem õhtu on vajalik...niigi on pime koguaeg.

....

Annan teada, et mõjub ja et see mõju ei ole mõnus. Olen elanud juba piisavalt kaua, et mäletada, kuidas oli varem. Kellakruttimist ei olnud siis, kui lõpetasin keskkooli, kaheksakümnendate alguses. Kuna juba kooliajal sai suvevaheajal ka tööl käidud (malevasse ei saanud kodustel põhjustel ära minna), siis mäletan ka seda. Suve hakul paljudes kohtades direktori käskkirjaga alustati tööpäeva lihtsalt tund varem, seega sai päev ka tund varem "õhtale". Kuid selline tunniajane tööpäeva varasemaks nihutamine kestis ainult suvekuudel, sügiseks, kui lapsed kooli läksid, mindi tavapärastele aegadele tagasi. Ja elasime me siis niigi vööndiajast erinevas - Moskva ajas.

Fatalist

Peale selle, et rikub minu unerütmi, mõjub kõigele, mis öösel toimib - transport, öine vahetus jne. Aga kogu see ajanihe vajab ka praktilist toimetamist nii arvutisüsteemides kui ka kõigis ilma arvutiühenduseta aega arvestavates seadmetes. Ja mitte keegi ei oska leida selles keeramises Eestile muud kasu kui et teistega ühtemoodi välja näha.

Kohutav

igal sügisel mõtlen hirmuga selle keeramise peale - niigi vähe seda valget aega,miks siis tahtlikult veel vähendada???

minaise

Olen aastaringse suveaja poolt. Kaks korda aastas keeratakse koos kella keeramisega kogu organismi sisene reziim nässu. Terviseprobleemid; unehäired, masendus.

Andrus

Hommikuse ärkamise teeb raskemaks kella keeramine. Võiks koguaeg olla suve aeg.
Praegu jah on hommikul valge peale keeramist kuid varsti on ikka kottpime. Lähed tööle pimedas ja tuled pimedas.

Urmas Selirand

Paar nädalat on üsna sant olemine. Eriti möjub vööndiajast lahkuminek.See jaburdus oleks ammu aeg löpetada!